Steiner esittelee - Nighthunter - lämpökiikareiden seuraava sukupolvi

Bayreuth, Heinäkuu 2023

Steiner esittelee Nighthunter -sarjan seuraavan sukupolven, laajentaen tuoteportfoliotaan digitaalisen lämpökuvantamisen saralle. Tunnettu erinomaisesta optisesta suorituskyvystään erityisesti vaativissa valaistusolosuhteissa, Steinerin Nighthunter -sarja lupaa mullistaa metsästyskokemukset edistyksellisen teknologiansa avulla.

Nighthunter-sarjan ytimessä on Quantum Vision, Steinerin kehitystyön läpimurto. Tämä huipputeknologia yhdistää parhaat lämpökuvausanturit, nykyaikaisimman näyttölaadun ja erittäin kehittyneen ohjelmiston tarjotakseen erinomaisen lämpökuvantamiskokemuksen. Quantum Vision yhdessä käyttäjäystävällisen muotoilun ja Steinerin maineikkaan kestävyyden kanssa tarjoaa metsästäjille vertaansa vailla olevan lämpökiikarin. Nighthunter-sarjaan kuuluu kaksi käsikäyttöistä mallia: kompakti ja kevyt Nighthunter H35 sekä helppokäyttöinen, ilman Quantum Visionia oleva Nighthunter H35 Lite. Heinäkuusta 2023 alkaen saatavilla oleva Nighthunter H35 tarjoaa kehittyneet lämpökuvausominaisuudet ja poikkeuksellisen kontrastin, jotta metsästäjät voivat toimia turvallisesti jopa vaativimmissa tilanteissa. Nighthunter H35 Lite puolestaan tarjoaa helppokäyttöiset ja suoraviivaiset lämpökuvausominaisuudet, jotka on suunniteltu erityisesti tyydyttämään metsästyksen perustarpeet lämpökuvauksen osalta. Steiner esittelee myös Nighthunter C35:n, seuraavan sukupolven clip-on -laitteen. Kompaktin ja kevyen muotoilunsa ansiosta Nighthunter C35 kiinnittyy helposti kiikaritähtäimiin kestävyydestä ja säädettävyydestä tinkimättä. Quantum Vision -teknologian ansiosta se tarjoaa lyömätöntä mukavuutta ja erinomaista suorituskykyä.

Steinerin Nighthunter-sarja yhdistää täydellisesti teknologian, helppokäyttöisyyden ja kestävyyden tarjotakseen vertaansa vailla olevan lämpökuvauskokemuksen. Vapauta Quantum Visionin voima Steinerin Nighthunter Thermal -sarjan avulla. Nighthunter H35 Lite ja Nighthunter C35 ovat saatavilla syyskuusta 2023 alkaen.

Steiner Nighthunter Clip-On (C35)

Steiner Nighthunter Clip-On (C35)

Muuta mikä tahansa perinteinen tähtäin lämpötähtäimeksi vain hetkessä, tai skannaa maastoa lämpöjälkien varalta Steinerin Quantum Visionin avulla.

Steiner Nighthunter Clip-On (C35) V2

Steiner Nighthunter Clip-On (C35) V2

Seuraavan sukupolven Clip-On, jossa yhdistyvät kompakti ja kevyt muotoilu, joka helpottaa lämpötähtäimen kiinnittämistä ja irrottamista.

Steiner Nighthunter Handheld (H35)

Steiner Nighthunter Handheld (H35)

Steinerin Nighthunter Thermal Handheld tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn synkimpinäkin öinä terävillä ja selkeillä kuvilla ja luotettavalla

Steiner Nighthunter Handheld (H35) V2

Steiner Nighthunter Handheld (H35) V2

Vapauta Quantum Visionin teho Nighthunter H35 Thermal -laitteella. Lämpökamera, joka on kompakti ja kevyt.

Steiner Nighthunter Lite

Steiner Nighthunter Lite

Koe kohtuuhintaisen lämpökameran huippu metsästykseen tarkoitetulla Nighthunter H35 Lite:lla.

Steiner Nighthunter Scope (S35)

Steiner Nighthunter Scope (S35)

Koe poikkeuksellinen suorituskyky synkimpinäkin öinä ja terävät, selkeät kuvat Steiner S35 Nighthunter -lämpötähtäimellä, joka hyödyntää Quantum Visionion järjestelmää.

STEINER- OPTIK GmbH

Kuka tahansa Steiner-kiikareiden läpi katseleva voi aistia intohimon ja menestyksen tämän kiehtovan ja perinteikkään yrityksen taustalla. Nimi Steiner-Optik on jo yli 70 vuoden ajan ollut korkeimman laadun ja äärimmäisen tarkan käsityön synonyymi. Laajan tuotevalikoimansa avulla Steiner-Optik tarjoaa ihanteellisen tuotevalikoiman metsästykseen, ampumaurheiluun, purjehdukseen ja vesiurheiluun, sekä luonnossa liikkumiseen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Steinerin tuotteet ovat ensisijainen valinta jokaiselle, joka ei halua tehdä kompromisseja. Steiner-Optik on kuulunut italialaiseen Beretta Groupiin vuodesta 2008 lähtien. Saadaksesi lisätietoja, vieraile yrityksen kotisivuilla osoitteessa www.steiner.de

Blogi ja uutiset

Kevätpukkijahdin ABC

Steiner esittelee - Nighthunter - lämpökiikareiden seuraava sukupolvi

Uusi Steiner Ranger LRF 10x42