Steinerin lämpökiikarivalikoima laajenee

Steiner on julkaissut kaksi uutta lämpökiikarimallia C35 ja S35. C35 on kiikarin eteen kiinnitettävä clip-on malli ja S35 on lämpökiikari. Nighthunter sarja tarjoaa erinomaisen optisen laadun, intuitiivisen käyttöliittymän sekä lujatekoiset tuotteet haastaviin olosuhteisiin.

Aikaisemmin tänä vuonna Steiner julkaisi H35 mallin, joka on käsikäyttöinen lämpökiikari. Nämä uudet lämpökiikarit täydentävät koko Nighthunter -sarjaa monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, taaten Steinerin tunnetun korkean laadun. Lämpökiikari ja clip-on malli vievät sinut täysin uuteen havainnoinnin maailmaan. Steinerin ensimmäinen lämpökiikari mallisto seuraa brändilupausta: Mikään ei karkaa sinulta!

Steinerin Quantum Vision teknologia on koko Nighthunter perheen sydän. Se on yhdistelmä huippuluokan lämpösensorista, korkealaatuisesta näytöstä sekä erinomaisesta ohjelmistosta. Tässä kaikessa yhdistyy ensiluokkainen käyttökokemus, käsiteltävyys sekä legendaarinen Steinerin kestävyys haastavissakin olosuhteissa.

Steiner Nighthunter H35 - Käsikäyttöinen lämpökiikari

Steiner Nighthunter H35 tarjoaa ennennäkemättömän suorituskyvyn käsikäyttöisellä lämpökiikarilla. Jämäkkään ja kestävään lämpökiikariin on mahdutettu huippuluokan elektroniikka vastaamaan kuvasta ja älypuhelimen integroimisesta.

Steiner Nighthunter C35 - Lämpökiikarikiinnike

Steiner Nighthunter C35 tekee vaikutuksen kestävällä rakenteella ja erittäin korkealuokkaisella näytöllä. Yksinkertainen adapteri tekee sen kiinnittämisen mahdolliseksi sinun jo olemassa olevaan kiikariin.

Steiner Nighthunter S35 - Lämpökiikari

Steiner Nighthunter S35 yhdistään korkealuokkaisen optiikan ja luokkansa johtavan lämpösensoriteknologian. Aivan kuten kaikki Steinerin optiikat ja lämpökiikarituotteet, S35 on suunniteltu toimimaan kaikista haastavimmissa olosuhteissa, antaen kristallinkirkkaan kuvan kerta toisensa jälkeen.

Steiner Nighthunter Handheld (H35)

Steiner Nighthunter Handheld (H35)

Steinerin Nighthunter Thermal Handheld tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn synkimpinäkin öinä terävillä ja selkeillä kuvilla ja luotettavalla

Steiner Nighthunter Clip-On (C35)

Steiner Nighthunter Clip-On (C35)

Muuta mikä tahansa perinteinen tähtäin lämpötähtäimeksi vain hetkessä, tai skannaa maastoa lämpöjälkien varalta Steinerin Quantum Visionin avulla.

Steiner Nighthunter Scope (S35)

Steiner Nighthunter Scope (S35)

Koe poikkeuksellinen suorituskyky synkimpinäkin öinä ja terävät, selkeät kuvat Steiner S35 Nighthunter -lämpötähtäimellä, joka hyödyntää Quantum Visionion järjestelmää.

Tämän lisäksi Steiner on julkaissut uuden sovelluksen Nighthunterin H35 julkaisun myötä, mikä tekee Steiner-tuotteiden käyttämisestä entistä helpompaa. Appi voidaan yhdistää helposti ja nopeasti kaikkiin Nighthunter tuotteisiin. Voit jakaa puhelimellasi suoraan metsästyskokemuksesi ystäviesi kanssa.