Uusi Steiner Ranger LRF 10x42

Saksalainen Steiner-Optik lanseeraa ensimmäiset integroidut laseretäisyysmittauskiikarit. Nimi "Ranger" ei ole sattumaa. Vuonna 2015 esitelty tähtäinperhe seuraa pitkäaikaista menestystä nittäneen Ranger Xtreme -perheen jalanjälkiä. Ranger on jo pitkään ollut merkki erinomaisesta optisesta laadusta yhdistettynä äärimmäiseen kestävyyteen. Tämä lupaus pitää paikkansa myös uuden Ranger LRF 10x42 -mallin kohdalla, huolimatta sen sisältämästä tekniikasta.

Ranger LRF 10x42 yhdistää tarkan lasermittauksen, innovatiivisen muotoilun ja täydellisen ergonomian yksiin kiikareihin. Ainutlaatuinen virtaviivainen muotoilu, joka pitää sisällään kaiken elektroniikan ja mahdollistaa helpon käytön ja tarkan mittaamisen kaikissa tilanteissa, jopa hanskat kädessä.

Kirkas näyttö ja sisäänrakennettu kulmakompensaatio tarjoavat välittömän ja tarkan mittaustuloksen, joka mahdollistaa metsästyksen onnistumisen silloin, kun nopeus ja tarkkuus ovat kaikki kaikessa. Steinerin legendaarinen kestävyys yhdistettynä huipputeniikkaan: Steiner Ranger LRF vie metsästyskokemukseksi kokonaan uudelle tasolle. Nopean ja tarkan etäisyysmittauslaitteen lisäksi Ranger LRF on varustettu kulmamittarilla. Erityisesti suurien korkeuserojen alueilla metsästettäessä kulmamittari on korvaamaton ominaisuus. Edes liikkuvat kohteet eivät tuota vaikeuksia, sillä Ranger LRF on varustettu SCAN -tilalla, joka toimittaa aina tarkimman mittauksen jopa liikkuvaan kohteeseen. Jatkuva mittaus mahdollistaa useiden peräkkäisten kohteiden nopean ja helpon mittauksen tai tarkan etäisyyden määrittämisen liikkuvasta kohteesta.

Steinerin todistetusti korkeakontrastinen optiikka toistaa kuvan ja värit luonnollisena ja vääristämättä. Helppo käsiteltävyys yhdistettynä huipputekniikkaan ja legendaariseen STEINER-kestävyyteen tekee Ranger LRF 10x42:sta luotettavan kumppanin kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

STEINER-OPTIK GmbH

Yli 70 vuoden ajan Steiner-Optik on nimenä tarkoittanut huippulaatuista työnjälkeä ja äärimmäisen tarkkaa käsityötä. Steiner-Optik tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sotilas- ja turvallisuusalalle, metsästykseen, veneilyyn ja ulkoiluun. Jokainen käyttäjä aloittelijasta ammattilaiseen löytää omaan tarpeeseensa sopivat tuotteet Steinerin valikoimasta. Steiner on ensisijainen valinta kaikille niille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja.

Vuodesta 2008 lähtien STEINER-OPTIK on ollut osa Beretta Groupia. Lisätietoja löytyy Steinerin kotisivuilta osoitteesta www.steiner.de

STEINER-OPTIK GmbH

Dr.-Hans-Frisch-Str. 9

95448 Bayreuth

Puhelin: +49 (0)921 - 78 79 15

Faksi: +49 (0)921 - 78 79 89

Sähköposti: customer-service-international@steiner.de

www.steiner.de