Steiner Ranger LRF

Ranger LRF

Ranger LRF yhdistää tarkan integroidun laseretäisyysmittarin, innovatiivisen muotoilun, täydellisen ergonomian ja parhaan mahdollisen tarkkuuden yhdessä pakkauksessa. Ainutlaatuinen ohut muotoilu mahdollistaa mukavan käsittelyn ja tarkan mittauksen tilanteesta riippumatta. Kirkkaan näytön ja integroidun kulmakompensaation ansiosta voit tehdä yksinkertaisia ja tarkkoja mittauksia metsällä menestyksen varmistamiseksi. Steinerille ominaisen kestävyyden ansiosta Ranger LRF tuo metsästyksesi aivan uudelle tasolle.

SUOSITUSHINTA 1690 €

Paino

1100 g

Patteri

CR2

Lähtöpupilli

4,2 mm

Takuu

10 vuotta, 2 vuotta elektroniikka

Suurennos

10 x

Koko

140 x 201 x 56 mm

Diopterisäätö

Kyllä

Etulinssin halkaisija

42 mm

Tarkennus

Fast-Close-Focus

Säänkestävyys

Vedenkestävä

Näkökenttä

105 m

Lähin tarkennusetäisyys

5 m

Typpitäytetty

Kyllä

Innovatiivinen muotoilu ja ergonomia

Ranger LRF on muotoiltu uudella ja innovatiivisella tavalla: nykyaikaiset kokoonpanotekniikat mahdollistavat ohuen muotoilun ja paremman ergonomian, taaten helpon käsittelyn säässä kuin säässä ja hansikkaat kädessä.

Skannaustoiminto

Jatkuva skannaus mahdollistaa mittaamisen liikkuviin kohteisiin vaihtuvilla etäisyyksillä.

Luokkansa paras näytön kirkkaus

Paras näytön kirkkaus tilanteesta riippumatta. Ranger LRF vakuuttaa uskomattomalla kontrastillaan ja optisella suorituskyvyllään, sekä sen integroidulla käyttöliittymällä, jota voidaan säätää ympäristön mukaan.

Integroitu kallistusmittari

Tässä LRF kiikarissa on integroitu kallistusmittari, joka näyttää kallistuskulman tai kompensoidun matkan. Tämä ominaisuus on tärkeä jos joutuu ampumaan ylä tai alakulmaan.

Äärimmäinen kestävyys

Alumiinirungon kestävä ja luotettava rakenne kestää jopa 11G iskut. Typpitäytetty kiikari ei huurru eikä sen sisään pääse likaa. Se takaa häiriöttömän tarkkailun kaikissa olosuhteissa.

Lisää Steinerilta

Blogi ja uutiset

Kevätpukkijahdin ABC

Steiner esittelee - Nighthunter - lämpökiikareiden seuraava sukupolvi

Uusi Steiner Ranger LRF 10x42