Steiner Ranger 8 -tuoteperhe saapuu markkinoille

Vuodesta 2015 lähtien Steiner Ranger -sarja on kasvanut yhdeksi Euroopan menestyksekkäimmistä kiikaritähtäinperheistä. Steiner Ranger 8 tekee vaikutuksen monikäyttöisyydellään. Sen erittäin laaja näkökenttä, paranneltu valonläpäisy ja uusittu pinnan anodisointi yhdistettynä kahdeksankertaiseen suurennokseen tekevät siitä äärimmäisen suorituskykyisen kiikaritähtäimen.

Lopputulos on täyttä Ranger-laatua, jossa yhdistyvät täydellinen optinen suorituskyky, luotettava mekaniikka sekä Steinerin tunnettu kestävyys. Ranger mahdollistaa täydellisen kontrollin kaikissa ampumatilanteissa. Lisäksi kuituvalaistu tähtäinpiste, parallaksisäätö ja optiikan laatu mahdollistavat täydellisen yhteensopivuuden modernien digitaalisten valonvahvistimien ja lämpötähtäimien kanssa.

Uusi Ranger 8 -tuoteperhe täyttää kaikki metsästäjän asettamat vaatimukset huolimatta sääolosuhteista, ja se tulee asettamaan täysin uudet laatustandardit omassa kiikaritähtäimien sarjassaan. Ranger 8 -sarjan moderni kuitutähtäin mahdollistaa erittäin terävän, punaisen valopisteen ristikon keskelle niin kirkkaassa päivänvalossa kuin heikossakin valaistuksessa sen 11 kirkkaudensäätövaihtoehdon ansiosta.

Kuten Steinerin tuotteissa yleensä, Ranger 8:n käyttökestävyys vastaa sotilasstandardeja ja se kestää jopa vaikeimmat olosuhteet. Sen takeena on kiikaritähtäimen alumiininen runko, joka yhdessä luotettavan ja testatun rakenteen kanssa saavuttaa jopa 500 G:n iskunkestävyyden.

Säätötornien selkeästi tuntuvat ja kuuluvat napsaukset tuovat kohdistamiseen toistettavuutta ja luotettavuutta, jopa hanskat kädessä. Edes äärimmäiset lämpötilat -25°C:sta +63°C:een eivät rajoita mekaanisten osien toimintaa.

Ranger 8 on varustettu Steiner Zero Mode -ominaisuudella, joka tuo kauempana sijaitsevat maalit käsinkosketeltaviksi. Ranger 8 2-16x50, 3-24x56 ja 4-32x56 -malleihin on saatavilla integroitu ballistinen torni. Säädettävä ballistinen torni mahdollistaa ampujan nopean ja tarkan luodin lentoradan kompensoinnin eri matkoille. Mukana tulevat neljä erilaista numeroitua rengasta, joita säätämällä ampuja voi merkata haluamansa etäisyydet.

Uudistukset uusimmassa Ranger 8 -sarjassa korostavat Steinerin sitoutumista nostaa alan standardeja yhä korkeammalle tasolle. Jokainen Steinerilta tuleva tuote kantaa äärimmäisen laatulupauksen innovaatiosta ja luotettavuudesta. Tilanteesta tai olosuhteista riippumatta, Steinerin kanssa mikään ei jää huomaamatta.

Steiner Ranger 8 4-32x56 BT

Steiner Ranger 8 4-32x56 BT

Ballistiikkatornit neljällä eri renkaalla. Tarkka-ampujien ominaisuudet metsästäjien tarpeisiin.

Steiner Ranger 8 3-24x56

Steiner Ranger 8 3-24x56

Koe 8-kertaisen suurennoksen mahdollisuudet tällä monikäyttöisellä kiikaritähtäimellä aina suurriistan metsästyksestä linnustukseen ja kyttäysmetsästykseen

Steiner Ranger 8 2-16x50

Steiner Ranger 8 2-16x50

Korkean kontrastin optiikkaa keskipitkille etäisyyksille kyttäysmetsästykseen myös hämärässä yli 92% valonläpäisyn ansiosta

Steiner Ranger 8 1-8x24

Steiner Ranger 8 1-8x24

Nopeutta ja laajaa näkökenttää vaativiin tilanteisiin – keskipitkien matkojen tarkkaa tähtäystä unohtamatta

STEINER-OPTIK GmbH

Yli 70 vuoden ajan Steiner-Optik on nimenä tarkoittanut huippulaatuista työnjälkeä ja äärimmäisen tarkkaa käsityötä. Steiner-Optik tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sotilas- ja turvallisuusalalle, metsästykseen, veneilyyn ja ulkoiluun. Jokainen käyttäjä aloittelijasta ammattilaiseen löytää omaan tarpeeseensa sopivat tuotteet Steinerin valikoimasta. Steiner on ensisijainen valinta kaikille niille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja.

Vuodesta 2008 lähtien STEINER-OPTIK on ollut osa Beretta Groupia. Lisätietoja löytyy Steinerin kotisivuilta osoitteesta www.steiner.de

Blogi ja uutiset

Steiner esittelee - Nighthunter - lämpökiikareiden seuraava sukupolvi

Uusi Steiner Ranger LRF 10x42

Steiner Ranger 8 -tuoteperhe saapuu markkinoille